0486700240 info@goblue.nl

Activeer een vacature-alert

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt vrijblijvend een melding wanneer jouw perfecte studiegerelateerde bijbaan beschikbaar is.

  Geen zorgen, je gegevens zijn veilig bij ons. Aanmelden is gratis en vrijblijvend en afmelden kan met één druk op de knop.

Wil jij jouw studie optimaal combineren met een goedbetaalde bijbaan?

Vanaf nu kan dat met GoBlue. Vul vrijblijvend je gegevens in en wij laten je weten wanneer er een bijbaan beschikbaar is die bij jouw studie past.

Met een studiegerelateerde bijbaan vul je niet alleen je niet alleen je portemonnee, maar óók je CV. Met de kennis en ervaring die je opdoet bij het uitvoeren van een studiegerelateerde bijbaan, heb jij straks een voorsprong op je medestudenten bij het vinden van een “echte” baan. Ook is de kans groot dat je als vaste werknemer bij het desbetreffende bedrijf mag blijven hangen. Als kers op de taart verdien je met een studiegerelateerde bijbaan veel beter dan met een regulier bijbaantje zoals bijvoorbeeld vakkenvullen of koerierswerk.

Er zijn geen kosten of risico’s verbonden aan het invullen van je gegevens op deze pagina. Je krijgt alleen vrijblijvend een mail wanneer we een vacature voor je hebben gevonden die bij jouw profiel past. Je kan dan zelf bepalen of deze bijbaan je interessant lijkt en je graag kennis wilt maken.

Mocht je nog niet overtuigd zijn, hieronder een lijst met de belangrijkste voordelen van een studiegerelateerde bijbaan:

  • Een hoog uurloon
  • Naamsbekendheid bij bedrijven
  • Relevante werkervaring
  • Bonuspunten op je CV
  • Doen waar je goed in bent

Mis jouw perfecte kans niet en activeer een vacature-alert

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt gratis en vrijblijvend perfecte studigerelateerde bijbanen in je mailbox!

  Geen zorgen, je gegevens zijn veilig bij ons. Aanmelden is gratis en vrijblijvend en afmelden kan met één druk op de knop.

Pin It on Pinterest

Share This