0486700240 info@goblue.nl

Hoe GoBlue werkt voor studenten

Wil jij graag een leuke en goedbetaalde bijbaan? Dan ben je bij GoBlue aan het juiste adres! Bij ons vind je de leukste bijbanen bij jou in de buurt. Kijk snel op de vacaturepagina of jouw perfecte bijbaan hier tussen zit. 

 

Solliciteren bij een goedbetaalde bijbaan via GoBlue gaat als volgt:

  1. Je zoekt tussen de vacatures naar een bijbaan die bij jou past. Gebruik de filterfunctie om de bijbanen te tonen die aansluiten bij jouw interesses en regio.
  2. Heb je je perfecte vacature gevonden, laat dan je gegevens achter bij “Ik heb interesse” op de betreffende vacaturepagina.
  3. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Afhankelijk van het bedrijf kan het zijn dat we nog wat aanvullende informatie van je nodig hebben, zoals bijvoorbeeld relevante eerdere werkervaring.
  4. Je gegevens worden doorgestuurd naar het betreffende bedrijf. Wanneer zij interesse hebben nemen ze contact met je op. Wanneer de functie al vervuld is of er geen goede match is, laten we je dit zo snel mogelijk weten.
  5. Het bedrijf maakt een afspraak met je voor een sollicitatie of proefperiode. Zorg dat je de beste versie van jezelf laat zien en maak je klaar voor een geweldige periode!

Zijn andere studenten je voor geweest en zit er geen geschikte vacature voor je tussen? Maak hier een vacature-alert aan en we houden je per e-mail op de hoogte van de bijbanen die het beste bij jou passen.

Vragen? Neem contact op met Teun van GoBlue

Pin It on Pinterest

Share This