0486700240 info@goblue.nl

GoBlue voor studenten

Op zoek naar een nieuwe bijbaan?

Ben je ambitieus en op zoek naar een nieuwe baan? Kies voor waar je goed in bent. Kies voor een studiegerelateerde bijbaan.

Doordat het leenstelsel is ingevoerd, is het voor studenten steeds belangrijker om een bijbaantje te vinden. Vaak worden ze dan schoonmaker, afwasser of krantenbezorger. GoBlue vindt dat dit anders kan. Waarom zou je dan een baan nemen dat door iedereen uitgevoerd kan worden als je je vakkennis ook al toe kan passen bij een bedrijf. Geef jezelf een voorsprong op je medestudenten en kies voor een studiegerelateerde bijbaan.

 

Voordelen van een studiegerelateerde bijbaan:

Verdient beter dan een standaard bijbaan

Vacatures bij goblue verdienen over het algemeen beter dan de “standaard” bijbanen. Je hebt moeten studeren om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, dus dat mag beloond worden.

Werkervaring

Net als bij een stage, doe je bij een bijbaan via Goblue werkervaring op wat te maken heeft met jouw studie. Met deze werkervaring ben je meer waard voor een bedrijf en weet jij straks wat je wél en niet leuk vindt.

Staat goed op je CV

Een student die projecten voor school heeft gedaan, is niet veel waard vergeleken met een student dat projecten in het echte bedrijfsleven, voor een echte opdrachtgever heeft gedaan. Je doet hier veel ervaring mee op en dat weet het bedrijf waar je in de toekomst voor solliciteert ook.

Inzicht in interesses

Door een studiegerelateerde bijbaan kom je er achter wat je wel en niet leuk vindt in jouw vakgebied. De werkelijkheid is anders dan wat je leert op school.

Je kunt de geleerde kennis vanuit je studie toepassen

Doordat je op vrije dagen toepast in je bijbaan wat er wordt uitgelegd op school “studeer” je ook en neem je pas echt op wat je hebt geleerd. Verder zitten er mensen met ervaring om je heen die je de fijne kneepjes van het vak kunnen leren.

Vragen? Neem contact op met Teun van GoBlue

Pin It on Pinterest

Share This