0486700240 info@goblue.nl

GoBlue voor studenten

Op zoek naar een nieuwe bijbaan?

Ben je ambitieus en op zoek naar een nieuwe baan? Bij GoBlue ben je aan het juiste adres. Met ons grote aanbod van vacatures zit er altijd wel wat tussen dat bij je past! 

 

Doordat het leenstelsel is ingevoerd, is het voor studenten steeds belangrijker om een bijbaantje te vinden, dus ook voor jou! GoBlue biedt daarom de leukste en best betaalde bijbaantjes aan bij jou in de buurt. 

 

Voordelen van een bijbaan:

 Veel mensen nemen een bijbaan puur voor het geld. Dit is natuurlijk de voornaamste reden waarom jij op zoek bent naar een baantje, maar een bijbaan heeft meer voordelen dan alleen dat: 

 

Netwerken 

Door je bijbaan leer je veel nieuwe mensen kennen in het bedrijfsleven. Je maakt niet alleen nieuwe vrienden, maar ook veel nieuwe contacten waar je later nog veel aan kan hebben.

 

Werkervaring

Met een bijbaan doe je natuurlijk veel nieuwe werkervaring op. Door deze werkervaring krijg je meer verantwoordelijkheidsgevoel, betere tijd management, meer discipline en word je assertiever.  Dit is niet alleen goed voor jezelf, maar dit weten jouw toekomstige werkgevers ook.

 

Staat goed op je CV

Door de werkervaring dat je opdoet bij een bijbaan, staat dit hartstikke goed op je CV. Een student die projecten voor school heeft gedaan, is niet veel waard vergeleken met een student dat laat zien dat degene een doorzetter is en gemotiveerd is door middel van zijn werkervaring. 

 

Inzicht in interesses

Door een bijbaan kom je er achter wat je wel en niet leuk vindt. Je doet verschillende klusjes en komt te weten welke taken jij leuk vindt om te doen. Is dit fysiek werk, vind je het leuk om met mensen om te gaan, of zit je het liefst op jezelf? Door je bijbaan krijg je steeds meer nieuwe ervaringen mee en weet je steeds beter waar jouw interesses liggen.

 

Vragen? Neem contact op met Teun van GoBlue

Pin It on Pinterest

Share This