0486700240 info@goblue.nl

Over GoBlue

GoBlue is in 2018 opgericht door Jeroen van Gils, eigenaar van onder andere een internetbureau, en Teun Thyssen, toen een student werktuigbouwkunde. Het vereenvoudigen van de koppeling tussen talentvolle studenten en bedrijven is waar GoBlue voor staat. Dit is bedacht door het samenbrengen van twee problemen:

Uitdaging van studenten:

“Elke student die geld nodig heeft, neemt een bijbaan die door praktisch iedereen uitgevoerd kan worden. Ik ken zelfs 4e jaars WO-studenten die afwasser zijn in een restaurant. Dit is toch zonde? Waarom hebben studenten geen bijbaan waarmee ze hun toekomstige werkveld kunnen ontdekken?”

Teun Thyssen

Partner GoBlue

Uitdaging van ondernemers:

“Het vinden van goede werknemers valt niet mee. Het proces is duur en tijdrovend, zeker als je gebruikmaakt van recruitmentbureau’s. Daarnaast is het veel handiger om talentvolle mensen te scouten terwijl ze nog bezig zijn met hun opleiding. De juiste studenten kunnen bovendien veel voor bedrijven betekenen.”

Jeroen van Gils

Partner GoBlue

Met GoBlue worden beide problemen opgelost. Het is nu mogelijk voor bedrijven om voor een lage prijs talentvolle mensen te vinden en toekomstige werknemers kennis te laten maken met hun bedrijf. Voor studenten biedt GoBlue de mogelijkheid om geld verdienen én alvast ervaring opdoen in hun vakgebied.

Wij hopen hiermee de huidige manier van recruitment te veranderen, zodat er meer focus wordt gelegd op de jonge generatie werknemers. Want voor zowel de student als het bedrijf geldt: Hoe eerder je erbij bent, hoe meer kansen en mogelijkheden dit je biedt!

Ben je er klaar voor om de kracht van GoBlue te ontdekken?

Start vandaag nog GRATIS met GoBlue als student of als bedrijf.

Pin It on Pinterest

Share This