0486700240 info@goblue.nl

Over GoBlue

GoBlue is in 2018 opgericht door Jeroen van Gils, eigenaar van onder andere een marketingbureau, en Teun Thyssen, toen een student werktuigbouwkunde. Het vereenvoudigen van de koppeling tussen talentvolle studenten en bedrijven is waar GoBlue voor staat. Dit is bedacht door het samenbrengen van twee problemen:

Uitdaging van studenten:

“Tegenwoordig leent bijna elke student die financiële middelen nodig heeft zijn geld bij DUO. Ze vergeten dan dat geleende bedrag ook terugbetaald moet worden, terwijl ze veel tijd verspillen met hun telefoon. Dit is toch zonde? Waarom neemt niet iedereen een leuke bijbaan die gecombineerd kan worden met hun studie? Dit is niet alleen gezond voor je portemonnee, maar staat ook nog eens goed op je CV”

Teun Thyssen

Partner GoBlue

Uitdaging van ondernemers:

“Het vinden van goede werknemers valt niet mee. Het proces is duur en tijdrovend, zeker als je gebruikmaakt van recruitmentbureau’s. Daarnaast is het veel handiger om talentvolle mensen te scouten terwijl ze nog bezig zijn met hun opleiding. De juiste studenten kunnen bovendien veel voor bedrijven betekenen.”

Jeroen van Gils

Partner GoBlue

Met GoBlue worden beide problemen opgelost. Het is nu mogelijk voor bedrijven om voor een lage prijs talentvolle mensen te vinden en toekomstige werknemers kennis te laten maken met hun bedrijf. Voor studenten biedt GoBlue de mogelijkheid om eenvoudig een leuke bijbaan te vinden en alvast te ervaren hoe het is om in een professionele omgeving werkervaring op te doen. 

Met GoBlue stimuleren wij ook studiegerelateerde bijbanen. Hiermee hopen wij de huidige manier van recruitment te veranderen, zodat er meer focus wordt gelegd op de jonge generatie werknemers. Want voor zowel de student als het bedrijf geldt: Hoe eerder je erbij bent, hoe meer kansen en mogelijkheden dit je biedt!

Ben je er klaar voor om de kracht van GoBlue te ontdekken?

Start vandaag nog met GoBlue als student of als bedrijf.

Pin It on Pinterest

Share This