0486700240 info@goblue.nl

Hoe GoBlue werkt voor bedrijven

Met GoBlue vind je eenvoudig geschikte studenten die bij jouw bedrijf willen komen werken. Wij bieden verschillende pakketten aan die ook nog eens op maat gemaakt kunnen worden, zodat we altijd iets aan kunnen bieden dat bij je past.

Afhankelijk van het pakket dat je hebt aangeschaft, gaan wij voor je op zoek naar de juiste kandidaten. Door onze ervaring weten we exact hoe we de juiste studenten kunnen benaderen en door samen te werken met verschillende partijen kunnen we dit tegen een betaalbare prijs aanbieden. Onder de pakketten vallen de volgende punten:

 

Plaatsing van vacature op GoBlue.nl met wekelijks duizenden bezoekers

Doordat GoBlue.nl meerdere advertenties draait voor zowel zichzelf als voor bedrijven, krijgt het platform wekelijks duizenden relevante bezoekers die opzoek zijn naar een bijbaan. Door de handige filter op de vacaturepagina, kunnen studenten eenvoudig de vacature vinden die bij hen past.

 

Optimaliseren van de vacaturetekst

Door ervaring en feedback van studenten, weten we bij GoBlue precies hoe we een vacaturetekst zo pakkend mogelijk kunnen maken. Om zoveel mogelijk geïnteresseerden te converteren tot een aanmelding, moeten de voordelen van de baan op een juiste manier naar voren worden gehaald.

 

Op maat gemaakte promotievideo

Om aandacht te trekken van studenten en zoveel mogelijk relevante kandidaten te verzamelen, maken we bij GoBlue een op maat gemaakte promotievideo om jouw vacature te promoten. Hierin maken we gebruik van door jou aangeleverd beeldmateriaal. Heb je geen videomateriaal? geen probleem. Wij hebben toegang tot een grote database van rechtenvrije beelden, waarvan er genoeg een verband hebben met jouw vacature.

 

Promotie onder studenten via social media

Om goede resultaten te behalen met social media advertenties, hebben we bij GoBlue ervaren marketeers in dienst die precies weten hoe ze jongeren het beste kunnen benaderen. Meestal wordt er gebruik gemaakt van Facebook en Instagram, maar, afhankelijk van de vacature, maken we ook gebruik van Linkedin, Google, Snapchat of Twitter.

 

Mailing naar relevante studenten in onze database en de database van onze partners

GoBlue heeft een grote database met studenten die zich hebben aangemeld voor een ‘vacature alert’. Hierin krijgen we informatie van de kandidaat zoals leeftijd, studierichting en woonplaats. Zo kunnen we relevante studenten mailen waarbij de vacature past bij hun studie, leeftijd en woonplaats. En waarvan wij weten dat ze open staan voor een bijbaan. Ook maken we indien nodig gebruik van databases van partners om genoeg mensen uit de doelgroep te kunnen benaderen.

 

Wanneer een student interesse heeft in de vacature en de sollicitatie aan wil gaan, zal diegene zich bij ons aanmelden via de vacaturepagina. Vervolgens versturen wij de kandidaat een mail dat zijn aanmelding goed is doorgekomen en versturen we zijn contactgegevens naar je op per mail. Daarna is het aan jou om hier een sollicitatiegesprek mee in te plannen en afspraken met degene te maken. GoBlue staat verder los van de stappen die na het doorsturen van de contactgegevens dienen te worden genomen. Wél bieden wij selectiemogelijkheden aan om kandidaten voor het inplannen van een sollicitatie te selecteren op relevantie en motivatie. Neem hiervoor contact met ons op via de contactpagina.

Vragen? Neem contact op met Teun van GoBlue

Ben je er klaar voor om toptalent binnen te halen?

Start vandaag nog met GoBlue en ervaar onze kracht voor het in huis halen van studenten

Pin It on Pinterest

Share This