0486700240 info@goblue.nl

Hoe GoBlue werkt voor bedrijven

GoBlue werkt altijd op basis van no cure, no pay. Een vacature plaatsen is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je betaalt alleen als je een geschikte student-werknemer vindt die daadwerkelijk in dienst treedt bij je bedrijf.

Onze werkwijze is als volgt:

1. Je geeft aan naar wat voor werknemers je op zoek bent. Dit kan door een gratis vacature te plaatsen via deze link.

2. Wij controleren de vacature en voeren, wanneer nodig, verbeteringen of aanpassingen door aan de tekst. Vervolgens zetten we de vacature online op onze website. Ook kijken we in onze database (momenteel bestaande uit ± 2500 studenten) of er geschikte kandidaten in zitten. Naast promotie op onze website, adverteren wij ook via social media en andere kanalen waar de doelgroep aanwezig is.

3. Wanneer een student interesse heeft in de bijbaan, zal diegene contact met ons opnemen. Hij of zij stuurt dan zijn contactgegevens door zodat hij/zij door jullie benaderd kan worden.

4. Wij versturen je de contactgegevens van de student. De kosten hiervan zijn €450,-. Let op: wanneer de eerste kandidaat niet geschikt blijkt leveren wij net zo lang nieuwe leads aan totdat jullie de perfecte kandidaat hebben gevonden. Het bedrag blijft €450,- per succesvolle match, ongeacht het aantal leads dat daarvoor nodig is. In de meeste gevallen is er al een match na 1 of 2 door ons aangeleverde kandidaten.

5. De student komt in contact met jullie bedrijf. Op basis van een sollicitatie bepalen jullie of deze student geschikt is voor de job. Zo niet, dan gaan wij, zoals uiteengezet in stap 4, verder met de promotie van de vacature en het aanleveren van nieuwe kandidaten.

6. Wanneer een student geschikt is en aan de slag gaat bij jullie, wordt de vacature verwijderd van onze website en staat zowel het bedrijf als de student los van GoBlue. Uiteraard helpen we je graag weer bij het vinden van de volgende perfecte student-werknemer

Vragen? Neem contact op met Teun van GoBlue

Ben je er klaar voor om toptalent binnen te halen?

Start vandaag nog met GoBlue en haal het jonge talent binnen! 

Pin It on Pinterest

Share This