0486700240 info@goblue.nl

Hoe GoBlue werkt voor bedrijven

GoBlue werkt op basis van no cure, no pay. Dit houdt in dat er alleen geïnvesteerd wordt in succesvolle studenten die daadwerkelijk bij het bedrijf in dienst treden.

Onze werkwijze is als volgt:

1. Je geeft aan naar wat voor werknemers je op zoek bent. Dit kan door een gratis vacature te plaatsen via deze link.

2. Wij controleren de vacature en maken eventuele aanpassingen. Vervolgens zetten we de vacature online op de vacaturepagina. Ook kijken we in onze database of er geschikte leads in zitten om daar persoonlijk contact mee op te nemen.

3. Wanneer een student interesse heeft in de job, zal diegene een motivatie schrijven om hiervoor aangenomen te worden.

4. Door middel van de motivatie van de student bepaal jij of je de contactgegevens van die persoon wilt. De kosten hiervan zijn €147,- voor een studerende student, en €297,- voor een pas afgestudeerde.

5. De student komt in contact met jullie bedrijf. Op basis van een sollicitatie bepalen jullie of deze student geschikt is voor de job.

6. Wanneer een student niet geschikt is voor de bijbaan of contact opnemen mislukt, zal het betaalde bedrag per direct worden teruggestort. Tenzij het anders aangegeven wordt, gaat GoBlue opnieuw op zoek naar een geschikte student.

7. Wanneer een student geschikt is voor de job, wordt de vacature verwijderd en staat zowel het bedrijf als de student los van GoBlue. Uiteraard helpen we je graag weer bij het vinden van de volgende perfecte student-werknemer!

Vragen? Neem contact op met Teun van GoBlue

Ben je er klaar voor om toptalent binnen te halen?

Start vandaag nog vrijblijvend met GoBlue en betaal alleen wanneer wij je daadwerkelijk kunnen matchen met een talentvolle student die past bij jouw bedrijf. Plaats gratis en vrijblijvend een vacature.

Pin It on Pinterest

Share This