0486700240 info@goblue.nl

Hoe GoBlue werkt voor bedrijven

  1. Je stuurt geheel kosteloos een vacature op. Hierbij geef je aan welke studenten (opleiding en leerjaar) je met deze vacature wilt bereiken.
  2. De vacature wordt gecontroleerd en online gezet.
  3. Een student bezoekt GoBlue. Hij of zij geeft aan wat degene studeert en vindt hier passende vacatures bij.
  4. De student ziet je vacature. Als dit hem of haar bevalt zal de student contact opnemen op de manier dat je bevalt. (denk aan: motivatiebrief, telefoongesprek, bezoek, opsturen van cv, etc.).
  5. Wanneer je denkt dat deze student geschikt is nodig je de student uit voor een sollicitatiegesprek. Dit kan op locatie, telefonisch of via een medium als WhatsApp of Skype.

 

Wanneer je een student via GoBlue wil aannemen bestaan er in principe twee opties:

Direct dienstverband

Je biedt de student zelf een contract naar keuze aan. Na 20 gewerkte uren bepaal je of je verder wil gaan met de student. In het geval dat de student bij jouw bedrijf blijkt te passen en je diegene graag wilt behouden, dan betaal je eenmalig een bedrag voor de service van GoBlue.

Payrolling

De student wordt aangenomen door GoBlue en uitgeleend aan jouw bedrijf. In dit geval neemt GoBlue de juridische en administratieve aangelegenheden uit handen.

Ben je er klaar voor om toptalent binnen te halen?

Start vandaag nog vrijblijvend met GoBlue en betaal alleen wanneer wij je daadwerkelijk kunnen matchen met een talentvolle student die past bij jouw bedrijf.

Pin It on Pinterest

Share This