0486700240 info@goblue.nl

Hoe GoBlue werkt voor bedrijven

GoBlue werkt altijd op basis van no cure, no pay. Een vacature plaatsen is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je betaalt alleen als je een geschikte student-werknemer vindt die daadwerkelijk in dienst treedt bij je bedrijf.

Onze werkwijze is als volgt:

1. Je geeft aan naar wat voor werknemers je op zoek bent. Dit kan door een gratis vacature te plaatsen via deze link.

2. Wij controleren de vacature en voeren, wanneer nodig, verbeteringen of aanpassingen door aan de tekst. Vervolgens zetten we de vacature online op onze website. Ook kijken we in onze database (bestaande uit duizenden studenten en afgestudeerden) of er geschikte kandidaten in zitten. Naast promotie op onze website, adverteren wij ook via social media en andere kanalen waar de doelgroep aanwezig is.

3. Wanneer een student interesse heeft in de baan, zal diegene een motivatie schrijven om hiervoor aangenomen te worden.

4. Door middel van de motivatie van de student bepaal jij of je de contactgegevens van die persoon wilt. De kosten hiervan zijn €450,- voor een studerende student, en €2000,- voor een pas afgestudeerde. Let op: dit bedrag wordt direct teruggestort wanneer een student na contact met jullie bedrijf niet geschikt blijkt.

5. De student komt in contact met jullie bedrijf. Op basis van een sollicitatie bepalen jullie of deze student geschikt is voor de job.

6. Wanneer een student niet geschikt is voor de bijbaan of contact opnemen mislukt, zal het betaalde bedrag per direct worden teruggestort. Tenzij het anders aangegeven wordt, gaat GoBlue opnieuw op zoek naar een geschikte student.

7. Wanneer een student geschikt is voor de baan, wordt de vacature verwijderd en staat zowel het bedrijf als de student los van GoBlue. Uiteraard helpen we je graag weer bij het vinden van de volgende perfecte student-werknemer!

Vragen? Neem contact op met Teun van GoBlue

Ben je er klaar voor om toptalent binnen te halen?

Start vandaag nog vrijblijvend met GoBlue en betaal alleen wanneer wij je daadwerkelijk kunnen matchen met een talentvolle student die past bij jouw bedrijf. Plaats gratis en vrijblijvend een vacature.

Pin It on Pinterest

Share This