0486700240 info@goblue.nl

Het talent van morgen vandaag in huis?

Dat kan met GoBlue! GoBlue is dé manier om in contact te komen met getalenteerde studenten met een schat aan vakinhoudelijke kennis. Plaats direct gratis een vacature.

GoBlue is een nieuw platform waarmee werkgevers eenvoudig in contact kunnen komen met ambitieuze studenten die graag extra werkervaring op willen doen. 

We horen het iedere keer weer: “Studenten zijn de werknemers van de toekomst”. Maar waarom niet nu? Geen enkele werknemer is zo gemotiveerd, leergierig, flexibel en goedkoop als een student. Ze hebben een frisse blik op de wereld en komen snel met nieuwe ideeën. Een student ziet elke klus als een kans en zal deze kans graag aannemen om voor jou uit te voeren. Verder heeft een student een positieve en vlotte uitstraling wat aanstekelijk kan zijn voor collega’s en klanten.

Daarom zeggen we bij GoBlue: “Studenten zijn de werknemers van NU”.

Werkgevers moeten de mogelijkheid krijgen om gebruik te maken van de kennis en frisse blik van studenten.

Voordelen van een student als werknemer

Goedkoper
Studenten zijn over het algemeen goedkoper dan jouw vaste medewerkers en kunnen dezelfde resultaten behalen. Daarnaast heeft het in dienst hebben van studenten andere voordelen zoals bijvoorbeeld dat deze vaak beschikken over een OV-jaarkaart, wat scheelt in reisvergoedingen.

Flexibel
Studenten zijn leergierig en daarom flexibel in hun werkzaamheden. Extra klusjes worden graag aangenomen omdat dit kansen biedt.

Prestatiegericht
Voor de student is een bijbaan bij jouw bedrijf een goede gelegenheid om zich in de praktijk te kunnen bewijzen en een mooi CV op te bouwen. Dit zorgt voor ontzettend veel motivatie en energie. Ze willen graag een positieve indruk achter laten voor toekomstige carrièremogelijkheden.

Productief
Studenten zijn zeer gemotiveerd en willen laten zien wat ze in huis hebben. Dit maakt ze erg nuttig en zeer productief.

Eager to impress
Studenten willen graag gewaardeerd worden door hun werkgevers. Dit kan aanstekelijk zijn voor hun collega’s. Verder zorgen ze voor een positieve, jongere, vlottere uitstraling naar klanten.

Leren snel
Jonge mensen leren snel en studenten zijn leergierig. Ze hebben een verrassend frisse blik en kunnen snel nieuwe vaardigheden toepassen. Dit is lastiger wanneer een werknemer tactieken van andere werkgevers aangeleerd heeft.

Recruitmentmogelijkheden
De studenten van vandaag zijn de medewerkers van morgen. Als werken bij jouw bedrijf een student goed is bevallen, is de kans groot dat de student na het afstuderen bij jouw bedrijf aan klopt voor zijn eerste baan.

Frisse blik
Studenten hebben een frisse blik op de wereld. Ze kunnen vragen stellen over voor jullie vanzelfsprekende dingen waarmee er vaak tot nieuwe bevindingen gekomen kan worden.

De huidige generatie studenten zijn de werknemers van de toekomst, maar de beste studenten kunnen ook nú al bij jouw bedrijf werken.

Veelgestelde vragen

Waar vind ik meer informatie over hoe het werkt?

Als je meer wilt weten over hoe GoBlue werkt voor bedrijven kun je terecht op deze pagina.

Ben je er klaar voor om toptalent binnen te halen?

Start vandaag nog met GoBlue en ervaar onze kracht voor het in huis halen van studenten

Pin It on Pinterest

Share This